Molntjänster för ditt företag.

Molnantivirus

Molnantivirus - Antivirus

Våra främsta krav på ett bra molnantivirus är att det ska ge ett bra och säkert skydd mot virus, det ska vara ”lätt”, d.v.s. inte ta så mycket kraft av datorn och det ska vara enkelt att administrera och installera. Våra kunder skall även få tillgång till all information, vilka som har antivirus installerat och om någon dator på företaget blir infekterat.

Det program vi tycker bäst motsvarar våra förväntningar är Fortinet Antivirus. Det är ett modernt molnantivirus som installeras på användarens dator medan antivirusdefinitionerna (en databas där alla virus och dess kännetecken finns listade) finns i molnet. På så sätt är molnantivirus alltid uppdaterat och det tar väldigt lite kraft från värddatorn.

Vi kan också se om en kunddator är smittad via vår antivirusportal vilket gör att vi kan ringa och hjälpa användaren snabbt innan viruset hinner göra skada. Programmet är en molntjänst och betalas månadsvis för det antal användare som använder programmet.

Molnantivirus för datorer och servrar

Fortinet antivirus skyddar datorer och servrar mot alla typer av virus, trojaner, rootkits, spyware och annan malware utan att stjäla kraft från din dator eller server.

Fortinet antivirus skyddar virtuella system

Med den minimala agenten skyddas även virtuella system effektivt utan att tappa prestanda.

  • Bästa skydd mot kända och okända virus.
  • Extremt snabb och enkel att installera.
  • Minimal påverkan på prestanda och användarnas produktivitet.
  • Alltid up-to-date.
  • Smidig och enkel administration

Adress: itsnillet AB, Arenavägen 27, 121 77 Johanneshov.
Telefon: 08 412 00 370. E-post: info@itsnillet.se
Dataskyddspolicy
© itsnillet AB 2015, OrgNr: 556672-0982

Nordiskt tillväxtcertifikat

Högsta kreditvärdighet

itsnillet
Webbyrå: Pigment AB