Molntjänster för ditt företag.

Microsoft 365 för företag

Microsoft 365

Tjänsten som ger dig åtkomst till E-post och Officepaketet var du än befinner dig.

E-postserver

Kommunicera via e-post är nu enklare, stabilare och säkrare än någonsin.
E-postservern ger tillgång till din e-post via webbmail eller via klientprogram som Outlook på en rad olika enheter.
Du kan läsa e-post, kolla din kalender och se dina kontakter oavsett om du använder en surfplatta, mobiltelefon eller dator.

 • Alltid uppdaterad, oavsett var du kommer åt den.
 • E-postservern synkroniserar e-post, kalendrar och kontaktinformation på alla dina enheter i realtid. Du har alltid den senaste informationen, oavsett vilken enhet du har i handen.
 • Med delade kalendrar kan du när som helst se när andra personer är lediga eller upptagna. Schemaläggningen blir enkel och praktiskt taget problemfri.
 • Om du tappar telefonen – ta det lugnt. Med Microsoft 365 kan du fjärradera informationen på den för att förhindra obehörig åtkomst till dina uppgifter.
 • Tillåter enskilda meddelanden på upp till 150MB.
 • Total lagringsyta för e-post hela 50GB.
 • Tillgång till branschledande skydd mot skadlig kod och antiskräppostfiltrering för att skydda din e-post från de ständigt närvarande e-posthoten.

 

Officepaketet

Ger dig tillgång och rätt att installera den senaste versionen av Officepaketet på 5 enheter, t.ex. 3 datorer, din mobiltelefon och din surfplatta.
Använd din tid till att arbeta i stället för att installera, uppdatera och underhålla programmen. Office 365 sköter allt det där åt dig bakom kulisserna.
Oavsett om du arbetar på ditt kontor eller är ute på uppdrag, har du tillgång till Word, Excel, och Outlook på din iOS-, Android- och Windows-enhet.

 • Använd senaste version av de välbekanta programmen Word, Excel, Outlook, PowerPoint mfl.
 • Välj att spara dina filer och dokument online för enkel åtkomst från valfri enhet.
 • Redigera och dela filer i valfri webbläsare. Visa och redigera filer i Office Mobile på, iPhone och Android-telefoner.

Förutom E-postserver och Officepaketet finns möjlighet till en mängd andra funktioner via Office365:

 • SharePoint, bygg enkelt ditt eget intranät eller bygg en lagringsyta för företagets filer.
 • Teams, anordna webbmöten med ljud och bild.
 • OneNote, din digitala anteckningsbok som alltid är med dig.
 • Fildelning och fillagring via OneDrive.

Förbättrar produktiviteten och säkerheten

Microsoft 365 erbjuder företag en omfattande uppsättning verktyg och tjänster som kan förbättra produktiviteten, samarbetet och säkerheten. Genom att använda Microsoft 365 för företag tillgång till olika applikationer, molntjänster och säkerhetsfunktioner som är utformade för att stödja den dagliga verksamheten.

En av de främsta fördelarna med Microsoft 365 är tillgången till Office-programmen som Word, Excel, PowerPoint och Outlook. Dessa applikationer möjliggör effektivt skapande av dokument, hantering av datatabeller, prestationsutveckling och e-postkommunikation. Dessutom kan företag dra nytta av molnbaserade lagrings- och delningsfunktioner genom OneDrive och SharePoint, vilket gör det enkelt att samarbeta i realtid och få åtkomst till filer var som helst och när som helst.

Microsoft 365 – funktioner

Månadsvisa uppdateringar

Håll dig ständigt aktuell med de senaste funktionerna genom fullständigt installerade och kontinuerligt uppdaterade versioner av Outlook, Word, Excel, och PowerPoint för både Windows och Mac. Dessutom inkluderas OneNote (med varierande funktioner), Access (endast för PC), och Publisher (endast för PC).

Självbetjänad business intelligence

Maximera din produktivitet med Excel genom att enkelt identifiera och ansluta till data med Hämta och Transformera (Power Query). Skapa avancerade modeller och analysera med Power Pivot samt visualisera dina insikter med nya kartor och diagram.

Säker molnlagring

Överallt tillgänglig redigering och delning av dokument, bilder och mycket mer, tack vare 1 TB molnlagring i OneDrive, oavsett var du befinner dig eller vilken enhet du använder.

Microsoft 365 Online

Skapa och redigera dokument direkt i din webbläsare med Word, OneNote, PowerPoint och Excel, för enkel åtkomst oavsett var du är.

Kompatibilitet med många enheter

Få fullständigt installerade Microsoft 365-appar på flera olika PC- eller Mac-datorer, surfplattor och mobila enheter, oavsett om de körs på Windows, iOS eller Android.

Digitalt berättande

Skapa engagerande och interaktiva webbaserade rapporter, presentationer, nyhetsbrev, utbildningsmaterial och mycket mer, direkt från din mobila enhet, surfplatta eller webbläsare med Sway.

Många kraftfulla komponenter

Microsoft Teams är en annan kraftfull komponent i Microsoft 365, som möjliggör kommunikation och samarbete inom team och avdelningar. Genom Teams kan användare dela filer, chatta, ha videosamtal och samarbeta i gemensamma projekt, vilket ökar effektiviteten och minskar behovet av fysisk närvaro.

Förutom produktivitetsverktyg erbjuder Microsoft 365 avancerade säkerhetsfunktioner som skyddar företagsdata och användaridentiteter. Detta inkluderar molnbaserade säkerhetslösningar som skyddar mot skadlig kod, avancerad hotdetektering och flerfaktorsautentisering, vilket bidrar till att hålla företagets information trygg och säker.

Genom Microsoft 365 får företag också tillgång till regelbundna programuppdateringar och teknisk support, vilket säkerställer att de alltid har tillgång till den senaste tekniken och att deras IT-miljö är stabil och säker.

Frågor och svar om Microsoft 365

Vad innebär Microsoft 365?

Microsoft 365 utgör en molnbaserad tjänst som erbjuder en omfattande uppsättning programvara för att driva din verksamhet. Det inkluderar e-posthantering, de välkända Office-applikationerna och Teams för samarbete. Grundläggande säkerhetsåtgärder är inbyggda, och oavsett licensnivå kan du få tillgång till extra support.

Hur skiljer sig Microsoft 365 från Office 365?

Under 2020 genomförde Microsoft en omstrukturering av sina produktlinjer och döpte många av Office 365-paketen till Microsoft 365. Detta syftade till att samla alla produktivitetstjänster under ett gemensamt namn.

Microsoft 365 inkluderar inte bara Office-applikationer utan även avancerade säkerhetsfunktioner, enhetshantering och olika samarbetsverktyg. Det utgör en mer heltäckande lösning för företagets behov.

Kan olika licenser användas samtidigt inom företaget?

Ja, det är fullt möjligt att använda olika licenser inom företaget. Till exempel kan de som arbetar ute på fältet med enbart mobila enheter använda Microsoft 365-appar medan de på kontoret kan dra nytta av Business-licenserna.

Vilka frågor kan er support hjälpa till med?

Vår support kan svara på alla frågor som rör Microsoft 365 och dess olika applikationer.

Vilken licens är lämplig för mitt företag?

Att avgöra vilken licens som bäst passar för din verksamhet kan vara komplicerat utan närmare undersökning. Om du behöver ytterligare vägledning angående den mest lämpliga licensen är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Så hjälper vi dig  med Microsoft 365

 • Vi stödjer er i att maximera potentialen hos detta verktyg, från övergripande strategi till specifika lösningar inom Microsoft 365.
 • Vi prioriterar användningen av standardfunktioner i tjänsterna, vilket inte bara förenklar processen utan också blir kostnadseffektivt på lång sikt.
 • Vi kan bistå med att identifiera vilken typ av information som är lämplig för molnbaserad lagring med hänsyn till gällande lagstiftning.
 • Vi lägger betydande fokus på att vara uppdaterade med vilka funktioner som är tillgängliga och vad som kan förväntas i framtiden. Microsoft implementerar kontinuerligt förbättringar och nya funktioner i Microsoft 365, och vi följer noggrant med i denna utveckling.

Vi erbjuder rådgivning och support

Sammanfattningsvis ger Microsoft 365 företag en omfattande och integrerad uppsättning verktyg och tjänster som kan förbättra produktiviteten, samarbetet och säkerheten, vilket gör det till en kraftfull lösning för moderna arbetsmiljöer.

Är du intresserad av att förbättra verksamheten med hjälp av Microsoft 365? Kontakta oss så hjälper vi till med rådgivning, implementering och support. Vi tar ditt företag mot en smidig digital framtid.

Adress: itsnillet AB, Arenavägen 27, 121 77 Johanneshov.
Telefon: 08 412 00 370. E-post: info@itsnillet.se
Dataskyddspolicy
© itsnillet AB 2015, OrgNr: 556672-0982

Nordiskt tillväxtcertifikat

Högsta kreditvärdighet

itsnillet
Webbyrå: Pigment AB