om oss itsnillet

Om oss

Företagspresentation itsnillet AB

Historia.

Företaget itsnillet bildas 2004 och har sedan dess växt stadigt under 20 år. Flera förvärv har gjorts under åren och idag har itsnillet tretton anställda tekniker där de flesta har en senior-profil med 10 – 30 års erfarenhet i IT branschen.

Hur arbetar itsnillet?

itsnillet AB fungerar som en IT-avdelning till små och medelstora företag. Det betyder att vi tar hand om kundens alla IT-relaterade frågor och är den enda kontaktyta kunden behöver i IT-frågor. Vi planerar inköp, installerar, konfigurerar, utbildar, underhåller och supporterar hela IT-miljön.

Idag har itsnillet ca 300 kunder och hjälper ca 2000 klienter med deras dagliga IT-bestyr. Geografiskt ligger kunderna från Malmö till Sundsvall men lejonparten ligger i Stockholmsregionen. Vi hjälper även kunder i både Norge, England, Estland, Litauen mfl.

itsnillet finns idag på två kontor i Stockholm och på ett kontor i Malmö.

Vilka tjänster erbjuder itsnillet?

Helpdesk/Support

Ert företags framgång är vår prioritet!

Vårt erfarna supportteam står redo att lösa era problem snabbt och effektivt.

Minska nedtid och öka produktiviteten med vår helpdesk-tjänst. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan skräddarsy en lösning som passar just ert företag.

Microsoft 365

När det gäller Microsoft 365 är vi här för att göra det enkelt för er. Vår kunskap inom Microsoft 365 ska hjälpa till att göra era arbetsdagar smidigare och mer produktiva. Vi har arbetat med Microsoft 365 sedan det släpptes och vårt team är redo att dela med sig av sin kunskap anpassat för era behov.

HostingServerlösningar för Ditt Företags Behov

När det gäller kraftfulla och pålitliga serverlösningar är vi er dedikerade partner. Våra skräddarsydda serverlösningar är utformade för att ge din verksamhet den tekniska ryggrad den behöver för att växa och blomstra. Låt oss hjälpa till med er tekniska infrastruktur. Kontakta oss idag för att diskutera hur våra serverlösningar kan möta ditt företags specifika behov.

Licenshantering – Enkel hantering av Digitala Licenser för Er Verksamhet

Vi är en pålitlig partner när det gäller digitala licenser. Som återförsäljare erbjuder vi ett omfattande utbud av licenser från branschledande företag som Microsoft, Adobe, Fortinet, SentinelOne, Cisco och många andra. Som återförsäljare är vårt fokus att göra det smidigt för er att få de licenser ni behöver, när ni behöver dem.

Optimera er digitala infrastruktur med licenser från de mest pålitliga namnen i branschen. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan anpassa en licenslösning som passar just ert företag.

Backup – Tryggt Dataskydd med Våra Backuplösningar

Vi förstår vikten av att säkra er data, och det är därför vi erbjuder praktiska backuplösningar för datorer, servrar och Microsoft 365. Med våra enkla och pålitliga lösningar kan ni vara trygga i vetskapen om att er information alltid är säker och tillgänglig.

Skydda er data med våra pålitliga backuplösningar. Kontakta oss för att prata om hur vi kan skräddarsy en lösning som passar era unika behov. Vi erbjuder även immutabel datalagring till några av våra backuptjänster.

IT-Konsulter

Vi förstår att varje IT-behov är unikt, och ibland kräver det en personlig touch. Våra erfarna IT-konsulter står redo att möta era krav genom flexibla och anpassningsbara onsite-tjänster. Oavsett om det är planerade vecko- eller månadsbesök, bokade tider eller akuta utryckningar för hårdvarurelaterade incidenter, kan ni lita på oss för snabb och effektiv support där ni behöver det som mest.

Lita på oss för professionell onsite-support. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan skräddarsy våra tjänster för att möta era specifika behov.

Säkerhet

Säkerhet är inte bara en del av vad vi gör – det är grunden för allt vi gör. Hos oss står er IT-säkerhet i centrum, och vi tar varje steg för att säkerställa att er verksamhet är skyddad mot de senaste hoten och utmaningarna.

Med oss är säkerhet inte bara en tjänst; det är ett kärnvärde. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan stärka er verksamhet genom en holistisk och effektiv IT-säkerhetsapproach.

 

Hör gärna av er och boka ett möte!

Göran Bergegran, VD, 08-412 00 375
Johan Helgstrand, Ekonomichef, 08-412 00 380
Nicklas Löfdahl, Driftchef, 08-412 00 376

Intresseanmälan

Adress: itsnillet AB, Arenavägen 27, 121 77 Johanneshov.
Telefon: 08 412 00 370. E-post: info@itsnillet.se
Dataskyddspolicy
© itsnillet AB 2015, OrgNr: 556672-0982

Nordiskt tillväxtcertifikat

Högsta kreditvärdighet

itsnillet
Webbyrå: Pigment AB