Molntjänster för ditt företag.

Molntjänster | Cloud computing

Molntjänster är ett kostnadseffektivt alternativ till egen lokal
IT-infrastruktur där servrar, program och tjänster ligger i molnet och
det enda som krävs för att komma åt miljön är en dator med internetuppkoppling.

Vi erbjuder molntjänster både via stora leverantörer som Microsoft Office365 och via våra egna datahallar i Veddesta och Pionen i Stockholm. De vanligaste molntjänsterna våra kunder använder sig av är Hostad fjärrserver, Office365, Onlinebackup och Antivirus där vi idag hanterar era tusen användare.

Molnserver

Vi erbjuder molnservrar där ni (eller vi om ni vill ha hjälp) installerar de program ni vill använda. Ni ansluter sedan mot servrarna via fjärrskrivbord eller VPN för att använda program eller dela filer.

Microsoft Office365

Slipp krånglig hantering av en egen e-postserver. Vi på itsnillet sköter då all konfiguration av tjänsten, servrar, e-postkonton och backup av e-post.

Molnbackup

Innebär att alla företagets filer och dokument skickas till säkra servrar för förvaring. Ni slipper byte av backupband eller göra egna återläsningstester för att vara säker på att all data finns tillgänglig den dag olyckan är framme, datat finns alltid en knapptryckning bort.

Molnantivirus

Världens lättaste och minsta antivirusskydd. Eftersom lösningen baseras på realtids-teknik är ditt skydd alltid up-to-date.

Adress: itsnillet AB, Sandhamnsgatan 63A, 115 28 Stockholm.
Telefon: 08 412 00 370. E-post: info@itsnillet.se
Dataskyddspolicy
© itsnillet AB 2015, OrgNr: 556672-0982

IT-support Stockholm | itsnillet
Webbyrå: Pigment AB