Molntjänster för ditt företag.

Molntjänster | Cloud computing

Molntjänster är ett kostnadseffektivt alternativ till egen lokal
IT-infrastruktur där servrar, program och tjänster ligger i molnet och
det enda som krävs för att komma åt miljön är en dator med internetuppkoppling.

Vi erbjuder molntjänster både via stora leverantörer som Microsoft, Adobe, Fortinet och via våra egna datahallar i Stockholm. De vanligaste molntjänsterna våra kunder använder sig av är Hostad fjärrserver, Microsoft 365, Onlinebackup och Antivirus där vi idag hanterar flera tusen användare.

Molnserver

Vi erbjuder molnservrar där ni (eller vi om ni vill ha hjälp) installerar de program ni vill använda. Ni ansluter sedan på ett säkert sätt mot servrarna för att använda program eller dela filer.

Microsoft 365

Slipp krånglig hantering av en egen e-postserver. Vi på itsnillet sköter all konfiguration av tjänsten, e-postkonton och backup av e-post. Lagra dina filer i SharePoint och OneDrive, dela med kollegor och kunder på ett säkert sätt.

Molnbackup

Innebär att alla företagets filer och dokument skickas till säkra servrar för förvaring. Ni slipper byte av backupband eller göra egna återläsningstester för att vara säker på att all data finns tillgänglig den dag olyckan är framme, datat finns alltid en knapptryckning bort.

Molnantivirus

Vi erbjuder flera lösningar för antivirus/EDR, vi tittar på vilket skydd som passar bäst för just er organisation, vi övervakar, hanterar och distribuerar uppdateringar via en molnplattform.

Adress: itsnillet AB, Arenavägen 27, 121 77 Johanneshov.
Telefon: 08 412 00 370. E-post: info@itsnillet.se
Dataskyddspolicy
© itsnillet AB 2015, OrgNr: 556672-0982

Nordiskt tillväxtcertifikat

Högsta kreditvärdighet

itsnillet
Webbyrå: Pigment AB