Konsulttjänster för ditt företag.

IT-konsulttjänster i Stockholm

Vi på itsnillet är experter på
IT-infrastruktur

Vi förstår vikten av en väl fungerande IT-miljö och ni kan ta hjälp av oss med alla era frågor och funderingar.

Kompetenta konsulttjänster inom IT

Itsnillet är ett erfaret, ambitiöst och framtidsinriktat företag som erbjuder  konsulttjänster inom IT. Vi  kan bli er partner för att optimera er IT-infrastruktur och ta ert företag till nästa nivå av prestanda och tillförlitlighet.

Med vår djupa expertis, vårt breda nätverk av partnerskap och vår omfattande rad av tjänster är vi här för att hjälpa er att lyckas i dagens digitala värld.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi som IT-konsult kan hjälpa er att uppnå era mål.

En komplett uppsättning tjänster

Vi erbjuder omfattande tjänster utformade för att stödja företag i alla skeden av IT-resan. Våra tjänster inkluderar bland annat dessa:

  • Upphandling. Vi hjälper er att välja de bästa produkterna och tjänsterna till de bästa priserna genom våra etablerade partnerskap och förhandlingsförmåga.
  • Projektledning. Vi tar hand om hela projektcykeln från planering till implementering, vilket säkerställer en smidig och effektiv process.
  • IT-management. Vi erbjuder kontinuerlig övervakning och underhåll av er IT-infrastruktur för att säkerställa maximal prestanda och tillförlitlighet.
  • Utbildning. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningsprogram för att hjälpa er personal att använda era IT-system på bästa sätt och maximera produktiviteten.
  • Inventering. Vi utför noggranna inventeringar av er befintliga IT-infrastruktur för att identifiera eventuella brister och möjligheter till förbättring.
  • Rekommendationer av molntjänster. Vi ger råd om och hjälper er att implementera molnbaserade lösningar som kan förbättra skalbarhet, tillgänglighet och säkerhet.

Avgörande med en fungerande IT-struktur

I dagens digitala era är en väl fungerande IT-infrastruktur avgörande för att företag ska kunna nå full potential. Som IT-konsult förstår vi detta och strävar efter att vara det ultimata stödet för företag som vill uppnå  en stabil och effektiv IT-miljö.

Genom att erbjuda en omfattande rad av tjänster, från strategisk rådgivning till praktisk implementering och utbildning, står vi redo att vara din partner på resan mot en förbättrad IT-miljö.

Vi förstår inte bara vikten av en väl fungerande IT-miljö, utan vi har också kunskapen och erfarenheten för att förverkliga dessa mål. Oavsett om ditt företag är litet eller stort, kan vi agera som din bollplank och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar era unika behov och budget.

IT-konsult – frågor och svar

Vad är skillnaden mellan en IT-konsult och en IT-tekniker?

Båda arbetar inom IT-området, men IT-tekniker fokuserar mest på det praktiska som att installera, underhålla och felsöka tekniska system. Som IT-konsult arbetar vi mer med att ge råd och lösningar inom IT för företagsbehov.

Vad kostar det att anlita era konsulttjänster?

Det varierar beroende på projektets komplexitet, omfattning och varaktighet. Men oavsett kostnad kommer den initiala investeringen betala sig genom effektivisering och optimala lösningar.

Kan ni hjälpa mitt företag med cybersäkerhet?

Ja, vi kan hjälpa till med att utvärdera, rekommendera och implementera säkerhetsprotokoll och lösningar för ditt företag.

Ett brett nätverk av partnerskap

Med en djup förståelse för hur man bygger en stabil IT-miljö från grunden kan vi vägleda er genom varje steg i processen. Från att utveckla en strategi och struktur som passar era affärsbehov till att implementera och hantera IT-systemet, kan ni lita på oss för att leverera resultat av hög kvalitet.

För att kunna erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder har Itsnillet sedan 2004 etablerat nära kontakter med ledande distributörer av kringtjänster inom IT-branschen. Genom dessa partnerskap har vi tillgång till en bred kunskapsbas och de senaste teknologierna, vilket gör det möjligt för oss att skräddarsy lösningar som är både innovativa och kostnadseffektiva.

Oavsett om ni behöver hårdvara, licenser, kopiatorer/printrar eller IP-telefoni, kan vi hjälpa er att hitta de bästa produkterna till de bästa priserna. Vår förmåga att förhandla och samarbeta med ledande leverantörer gör oss till det självklara valet för företag som vill optimera sin IT-infrastruktur.

IT-konsulttjänster som ger bättre produktivitet

Implementering av tekniska lösningar är en central uppgift för våra IT-konsulter, där målet är att realisera kundens visioner. Detta sträcker sig från att installera ny programvara till att skapa skräddarsydda databaslösningar. Vår tekniska expertis är avgörande för att genomföra dessa åtgärder på ett säkert och effektivt sätt.

Efter implementeringen av en ny teknisk lösning krävs det en utbildning av användarna för att säkerställa att de kan utnyttja tekniken till fullo. Detta inkluderar att lära ut användningen av nya programvaror och att förklara hur man använder den nya databaslösningen.

Många av våra IT-konsulter har även erfarenhet från verksamhetssidan, vilket gör att de kan erbjuda stöd för att lösa verksamhetsrelaterade utmaningar som uppstår i samband med digitala arbetssätt. En god kommunikationsförmåga är avgörande för att kunna förmedla tekniska kunskaper på ett begripligt och enkelt sätt.

Teknisk IT-support

Teknisk support är en annan viktig roll för oss. Vi är alltid tillgängliga när du behöver hjälp med dina system. Vi har  goda färdigheter och kan lösa problem effektivt. Dessutom krävs en bred förståelse för olika tekniska plattformar och programvaror för att kunna erbjuda rätt stöd till kunderna.

Vi  har även goda kunskaper om förvaltnings- och underhållsprocesser samt förmågan att säkerställa att lösningarna fungerar optimalt. Detta inkluderar att hantera uppdateringar och uppgraderingar på ett korrekt sätt för att säkerställa långsiktig prestanda och säkerhet.

Adress: itsnillet AB, Arenavägen 27, 121 77 Johanneshov.
Telefon: 08 412 00 370. E-post: info@itsnillet.se
Dataskyddspolicy
© itsnillet AB 2015, OrgNr: 556672-0982

Nordiskt tillväxtcertifikat

Högsta kreditvärdighet

itsnillet
Webbyrå: Pigment AB