itsnillet AB anställer Account Manager

Jobbeskrivning

Frihet under ansvar – vårt framgångsrecept

itsnillet fungerar som en IT-avdelning för små till medelstora företag. Detta betyder helt enkelt att vi har hand om alla frågor som en vanlig IT-avdelning sköter om såsom inköp, installation, underhåll och support av hela IT-miljön.

Vi är övertygade om att en av de största anledningarna till vår framgång är att vi litar på och värdesätter våra anställda. Hos oss får du varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik, och mycket eget ansvar redan från start, och du får även goda möjligheter att själv planera din arbetsdag.

Miljön på kontoret präglas av passion och ett djupt engagemang för det vi gör, men är samtidigt avslappnad och öppen.

Kontoret där du kommer vara baserad ligger i fräscha lokaler på Gärdet i Stockholm.

Din roll

Du driver hela säljprocessen från start till mål. Du arbetar hårt och med stor passion för att hela tiden stärka våra kundrelationer och utöka vår kundbas. Du arbetar motiverat och målinriktat för att sälja in itsnillets produkter och lösningar genom relationsbyggande och konsultativ försäljning samt uppföljning.

Som AM hos oss kommer du att ta över ett antal befintliga kunder och utveckla samarbetet med dessa, utöver det ansvarar du även för att följa upp leads samt viss nykundsbearbetning. Du kommer hjälpa våra kunder att effektivisera sin verksamhet genom att erbjuda kundanpassade IT lösningar.

Social, driven, proffsig och engagerad – hur vi hoppas att du är

Vi lägger stor vikt vid dig som person och att du passar in på företaget, men det finns såklart även några krav som vi gärna ser att du som söker uppfyller.

Vi söker dig som har några eller flera års erfarenhet av B2b-försäljning och gärna något års erfarenhet från IT-branschen. Det är viktigt att du har stort affärsfokus och är en riktigt duktig relationsbyggare som kunder får förtroende för. Vidare så tror och hoppas vi att du är engagerad, ansvarsfull och brinner för sälj.

Anställningsvillkor

Heltid

Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månader provanställning

Lön: Fast lön samt provision

Tillträde enligt överenskommelse

 

Skicka din ansökan till rekryterande säljchef Lina Isaksson: lina.isaksson@itsnillet.se

Adress: itsnillet AB, Sandhamnsgatan 63A, 115 28 Stockholm. Telefon: 08 412 00 370. E-post: info@itsnillet.se
Dataskyddspolicy
© itsnillet AB 2015, OrgNr: 556672-0982

IT-support Stockholm | itsnillet
Webbyrå: Pigment AB