om oss itsnillet

IT-support företag i Stockholm

Företaget grundades år 2004 och har sedan dess byggt upp en bred portfölj av tjänster inom IT. Vi på itsnillet har skaffat oss en bred erfarenhet både som fast anställda och som konsulter inom nätverk och säkerhet. itsnillets affärsidé är att agera IT-avdelning till små och medelstora företag i Stockholm.

It support företag Stockholm

Fyra fördelar med att outsourca till IT-supportföretag i Stockholm

Så länge ett företag inte behöver ha egen personal med djupgående kunskap inom alla teknikdelar på plats dygnet runt, så finns det nästan bara fördelar med att outsourca driften av er IT till itsnillet. Fördelarna är många, nedan är fyra av de viktigaste fördelarna.

1. Minska kostnader med outsourcing

Använder ert företag en intern IT-avdelning så innebär det kostsamma inköp av hårdvara och tidskrävande personaladministration. Om företaget växer måste ny hårdvara köpas in samt ny kompetens rekryteras. Genom att outsourca betalar ni en fast månadskostnad och kan lättare planera era utgifter. Ert företag kan enkelt öka eller minska efter behov och ni behöver inte tänka på investeringar i utrustning och personal. Att etablera en fungerande IT-drift på hemmaplan kostar ofta mer än att betala för samma tjänst hos itsnillet – som redan är en etablerad och välfungerande IT-avdelning. Vi är ett IT-support företag i Stockholm som hjälper er att minska kostnaderna med hjälp av outsourcing.

2. Full IT-support ger mer tid till kärnverksamheten

Outsourcar ert företag IT-driften till ett IT-support företag i Stockholm får ni inte bara tillgång till den senaste tekniken, ni får även bredare expertis och har högre säkerhet mot hot utifrån. Vi planerar inköp, installerar, konfigurerar, underhåller och supportar hela IT-miljön, vilket ger er mer tid till företagets kärnverksamhet – så som det borde vara.

3. Ett stort kontaktnät inom IT-support i Stockholm

itsnillet har sedan starten år 2004 byggt upp ett stort kontaktnät hos distributörer, hårdvarutillverkare, leverantörer av ekonomi- och CRM-system vilket gör att vi alltid kan hitta den bästa lösningen för ert företag. Avtalet ni tecknar med itsnillet blir därför lättare att förhålla sig till eftersom vi tillhandahåller det som behövs för att er drift ska fungera optimalt.

4. Stark kompetens och modern teknologi inom IT

Om IT inte är ert företags kärnverksamhet hamnar lätt IT-frågorna långt ner på prioriteringslistan. Med en intern IT-avdelning är det vanligt att företagets IT-lösningar inte är de smartaste, mest kostnadseffektiva och konkurrenskraftiga. itsnillet ser till att ert företag använder teknik som ger företaget konkurrensfördelar såsom ökad effektivitet, möjlighet till nya tillämpningar och bättre säkerhet. Outsourcar ni till itsnillet får ni tillgång till experter.

IT-support företag i Stockholm – När det är dags att outsourca er IT-drift

När ert företag bestämt sig för att outsourca hela eller delar av IT-driften är det viktigt att hitta en partner ni kan lita på. itsnillet erbjuder en komplett service med ett stort kontaktnät hos distributörer, hårdvarutillverkare, leverantörer av ekonomi- och CRM-system. Vi vet hur man bygger en stabil IT-miljö från grunden oavsett företagets storlek och agerar gärna bollplank för både strategi och struktur. Ni når oss via telefon, e-post eller kontaktformulär – alla kontaktuppgifter finns här på vår hemsida. Kontakta oss idag för att få pris och offert. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Adress: itsnillet AB, Arenavägen 27, 121 77 Johanneshov.
Telefon: 08 412 00 370. E-post: info@itsnillet.se
Dataskyddspolicy
© itsnillet AB 2015, OrgNr: 556672-0982

Nordiskt tillväxtcertifikat

Högsta kreditvärdighet

itsnillet
Webbyrå: Pigment AB