om oss itsnillet

IT-projektledare i Stockholm med bred kunskapsbas

Behöver ert företag en IT-projektledare i Stockholm? Anlita då en IT-partner med bred kunskapsbas. itsnillet har flerårig erfarenhet av IT-projektledning och har arbetat tillsammans med både små och medelstora företag.

Tre fördelar med att anlita en extern IT-projektledare i Stockholm

Det kan vara mycket att tänka på när en projektledare ska anlitas. Här är tre fördelar med att använda extern IT-projektledare.

1. Låt rätt IT-projektledare i Stockholm hantera projektet

Väljer ert företag att använda sig av extern IT-projektledning kan ni anlita den IT-projektledaren i Stockholm som är bäst lämpad för det aktuella projektet. Ni behöver således inte specialutbilda egen personal för ett projektet.

2. Betala bara för IT-projektledare under projektets livstid

Med en extern IT-projektledare betalar ert företag endast för den tiden som det aktuella projektet kräver och undviker kostnader för IT-projektledare som befinner sig mellan olika projekt.

3. Externa IT-projektledare plockar influenser utifrån

En intern IT-projektledare kan vara hemmablind och bunden av den interna organisationens linjestruktur, vilket kan göra det svårt för IT-projektledaren att vara helt objektiv. Genom att använda externa IT-projektledare undviker ni det och ert företag får i högre grad även influenser utifrån och kan utvecklas genom att lära sig av hur andra företag och branscher arbetar.

it projektledare stockholm

När ert företag bestämt sig för att anlita en IT-projektledare i Stockholm

Att använda en IT-projektledare är inte sällan en nödvändighet för att nå organisationens mål. itsnillet har bred kunskapsbas och flerårig erfarenhet av att agera IT-avdelning efter kundens behov – till både små och medelstora företag. Ni når oss via telefon, e-post eller vårt kontaktformulär – alla kontaktuppgifter finns på vår hemsida. Kontakta oss idag för att få pris och offert. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Adress: itsnillet AB, Arenavägen 27, 121 77 Johanneshov.
Telefon: 08 412 00 370. E-post: info@itsnillet.se
Dataskyddspolicy
© itsnillet AB 2015, OrgNr: 556672-0982

Nordiskt tillväxtcertifikat

Högsta kreditvärdighet

itsnillet
Webbyrå: Pigment AB