om oss itsnillet

itsnillet – expert på Microsoft Office 365 i Stockholm!

Behöver ert företag en e-postserver? Undvik komplicerad hantering och underhåll, som det innebär med att ha en egen e-postserver. Med Microsoft Office 365 tar itsnillet hand om all konfiguration av tjänsten, servrar, e-postkonton och backup av e-post.

Vad är Microsoft Office 365?

Microsoft Office 365 är en molntjänst som ger ert företag möjligheten att upprätta en egen IT-infrastruktur, där servrar, program och tjänster ligger i molnet och det enda som krävs för att komma åt miljön är en dator eller smartphone med internetuppkoppling.

Vad ingår i Microsoft Office 365?

Inte nog med att ert företag får en egen e-postserver, även Officepaketet ingår i Microsoft Office 365. I Officepaketet ingår programmen Word, Excel, Outlook, Skype for Business och PowerPoint mfl.

Tre fördelar med att använda Microsoft Office 365 i Stockholm

Fortfarande inte övertygad? Här är tre fördelar med att använda Microsoft Office 365.

1. Slipp underhåll och hantering med Microsoft Office 365
Använd er tid till att arbeta med er kärnverksamhet istället för att installera, uppdatera och underhålla programmen. itsnillet tar hand om all drift och underhåll bakom kulisserna.

2. Lagra filer och mail säkert med Microsoft Office 365
Skulle du råka tappa bort eller ha sönder en enhet, exempelvis laptop eller telefon, så ligger filer och mail externt lagrade på en säker plats och försvinner inte med din enhet.

3. Synkronisera alla anställda med Microsoft Office 365
Dela kalendrar, presentationer och anordna webbmöten med ljud och bild med Skype for Business.

Anslut ert företag till Microsoft Office 365 idag

itsnillet är experter på Microsoft Office 365 i Stockholm och hjälper gärna ert företag att komma igång med tjänsten. Ni når oss via telefon, e-post eller vårt kontaktformulär – alla kontaktuppgifter finns på vår hemsida. Kontakta oss idag för att få pris och offert. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Adress: itsnillet AB, Arenavägen 27, 121 77 Johanneshov.
Telefon: 08 412 00 370. E-post: info@itsnillet.se
Dataskyddspolicy
© itsnillet AB 2015, OrgNr: 556672-0982

Nordiskt tillväxtcertifikat

Högsta kreditvärdighet

itsnillet
Webbyrå: Pigment AB